Alla inlägg under december 2010

Av Ohlsson - 9 december 2010 17:19

Tog en del bilder idag måste träna på min kamera och dess inställningar .Den har nog mer än jag förstår mig på.Här är ett smakprov.

  

  

Matte måste jag ha luva sa Embla

  

Så här känner jag mig mer bekväm.

  

Snyggast i Skåne och husses stora IDOL

  

Vackert    

Av Ohlsson - 8 december 2010 14:06

Känner mig seg,kan det vara för att det står städ på schemat.Har ialla fall fixat kylen häromdagen,skafferiet idag och spisen.Nu blir det paus man ska inte förta sig.Sovit på jobb två nätter så lite seghet kan nog härledas dit.Var i skogen med hundkompis hade kameran med , tog många kass bilder fick dåligt ljus.Jag måste lära mig lite mer om hur den fungerar.  

Av Ohlsson - 6 december 2010 10:31

Helgens eskapader tog ut sin rätt.Lördagen promenad med Åbk, julmarknad med Sara på Fredriksdal, 20års fest i Stidsvig.Och hua vilket gott vin de bjöd på.Eller var det så länge sen jag tog ett glas vin till maten.

Söndagen1.5 timme långeprommis i Perstorps skogarna i snöyran.Lite fix vid Tanjas o Henkes hus,Och leverans av Sara till HBG.Inte bästa vädret o vägbanan typ.

Så ganska slut på sönkvällen, min opererade axel  strular lite, har tappat hundmatskålarna 2 ggr denna vecka.Och mina knän har ju väckt mig vid 3 tiden om morgonen några veckor.Så i går kväll blev det spikmattan och 2 smärt stillande vid läggdags.Yes jag har sovit hela natta till 08.00 i morse.Bra för nu ska jag sova jour två nätter.Hundträningen har legat på is några dagar eller rättare sagt snö.Längtar till onsdag och boulehallen.Tänkte börja med ett nytt moment apportering med dirigering.Och så höger om halt och march.Fortsatt rumpa in gäller.

Ska fortsätta med att vara vaksam på kolhydraterna, kände direkt ett sug efter lördagens vin och glass smakning, som gjorde att en del dåliga val smakades på söndagen.Nu blir nästa fuskedag 24-12 för utan Jansson vill jag inte vara.

Av Ohlsson - 2 december 2010 20:40

Ledig i helgen ska hinna mycket,imorgon gräsänka.Då ska jag titta på Idol.

Lördag december prommenad ,julmarknad på Fredriksdal och sen 20års kalas.Söndagen blev ju ledig då Veberöds tävling blev inställd.Ska nog shoppa julklapp.Bör göras med omsorg.

Ett rätt kreativt möte i kväll,men fy tusan så kallt .

Lite träning på stövet idag,rutan kass idag,vittring bra, inkallning utan tjuvstart:)

Trampat höger om march och halt,har sned rumpa där ja inte jag utan Embla.Min rumpa sitter där den alltid suttit .Klurar på om det ska bli nån tävling i år på bloggen.kanske en gissningstävling. Vi får se vart det lutar .

Tid

Av Ohlsson - 1 december 2010 09:38

Tid till det mesta hade jag inte igår.Pmöte, handla, fixa hemma,göra middag och sen ett annat möte.Nu blev mötet inte av:( Och jag kunde med den vetskapen lite tidigare lagt upp min dag på ett annat sätt.Och sluppit en hel massa stress.Såväl kvällen tillbringades i soffan och det var mysigt det med.Tävlingen på söndag är inställd synd, men med en veckas framförhållning så kan man väl hitta en ny aktivitet.Varför inte julklapps inköp?? Jag har dragit en svår lott i år.Men får klura ut något smart.

Ovido - Quiz & Flashcards