Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Ohlsson - 20 maj 2010 22:34

Kvällens träning på klubben kan kallas traska i maskroshav.Appell planen var alldeles gul av maskrosor.Tungtraskat vill jag säga och att se konerna var svårt.

Nu fick vi till en bra träning ändå ,men en önskan om gräsklippning  .Körde trea moment och testade dum rutan.Embla kändes samlad och fin.Det var så skönt att träna en ljum kväll.

Av Ohlsson - 20 maj 2010 07:51

Steg blev det igår,långeprommis + spårkurs gav ett bra resultat.Det behövdes efter 2 dagar med bara runt 7500.Igår bakade jag bröd och hade i en aning olivolja smaksatt med citron.Jätte gott, lite toner av citron gjorde sig bra till soppa.Lekte lite med dammsugare och mopp undrar när hundarna ska fälla på riktigt,känns inte som det än.Gick upp nyss och Balder låg vid ytter dörren,Jag slamrar när jag gör kaffe.Han reser sig glor lite stött och travar till en korg.Slänger sig ned och stor suck,nä där var man inte poppis på morron kvisten.

Embla har inte lyft på huvudet ens,  damer och deras skönhetssömmn.Ikväll blir det träning på klubben.Imorgon sov morgon och förhoppningsvis grillväder har ej grillat i år och är jätte sugen.Idag jobb så nu får jag säga hej då.

Ovido - Quiz & Flashcards