Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Ohlsson - 30 maj 2012 13:46

På 5 km blev det idag den sista km offroad.Embla fixar det utan problem,nu ska vi hitta lite blåbärs ris och promenera i så får vi till ännu mer benlyft.Det här går så bra, så att  hon kommer nog att tillhöra de 75% som blir i stort sett återställda.Och det vore ju kul då kan brukset kanske testas.Ja vi får se tiden an.

Som sagts innan så är valpen född,just nu ser de ut som bruna råttor.Men de växer väl till sig och jag funderar på inlärningen av spåret.Knasigt eller   den är ju bara 3 dagar,men jag älskar att spåra så det ska vi göra.Lite saker måste ju inhandlas.Bädd det blir en plastgrunka till att börja med, vi har ju redan 2 till de andra.Ska nog skaffa en stålbur att ha i baksätet ett tag,sen får den åka med Embla. Halsband ja valphalsband har jag en del.Men vet ni en brun kelpie blir nog störtsnygg i orange  .Har redan hittat ett favvo, ska bara ta reda på vilken storlek som passar vuxen.Har även kollat in oranga tjänstetäcken.Det kommer det att bli men där ska stå hennes namn och vad det blir återstår att se.

Nästa vecka ska Embla få ett kort spår,enligt vet är det helt ok eftersom hon är kopplad,och jag kan styra farten.Längtar.Men uppletandet får vi vänta med till i augusti.Kör lite ff och tänker prova sakta gången i framåtsändandet.Vittrings analys har vi gjort en del .

Jag måste också erkänna att jag är kär i min nya mobil.Föll för frestelsen och nu väntar jag med spänning att lägga spår,och se hur jag gått.Kunna surfa är också kul.Ringa ja det har jag inte gjort än  men skickat sms.


Ovido - Quiz & Flashcards